COPPENS DIERVOEDING

DRIE GENERATIES COPPENS DIERVOEDING

Coppens Diervoeding ontwikkelt zich van 1925 tot 2022 tot een toonaangevende mengvoederfabrikant. Wist je bijvoorbeeld dat Coppens mee aan de basis stond van Beter Leven en dat de fabriek in Helmond lang gold als meest moderne van Europa? Toch besluiten de eigenaren Fred en Theo Coppens dat een zelfstandige toekomst misschien niet de beste optie. Het bedrijf wordt overgenomen door De Heus Voeders.

Expertise
Copy, Design, 
Boeken

Jubileumboek familiebedrijf

Om de familiegeschiedenis voor altijd vast te leggen, wordt besloten tot het maken van een jubileumboek. Hennie van de Kar en Douwe Soepboer leggen via tientallen interviews en deskresearch de geschiedenis vast. Daarna zorgt Robert Luttikholt voor een treffend design. Het resultaat mag er zijn. Een fraai boek waarin de geschiedenis van Coppens en de geschiedenis van de veevoersector mooi is vastgelegd voor komende generaties.

Een boek maken is een flinke klus. Reach heeft daarom samen met Hennie van de Kar Mooi Vastgelegd opgericht. Met dit label clusteren we kennis en expertise op het terrein van het schrijven, ontwerpen en uitgeven van bedrijfsboeken. Meer weten? Bel of mail dan met Douwe Soepboer.

Dat smaakt naar meer