IVG

INFORMATIECENTRUM VOOR VOEDINGSSUPPLEMENTEN & GEZONDHEID

Reach helpt IVG met de ontwikkeling tot hét Informatiecentrum voor Voedingssupplementen & Gezondheid. Samen trekken we op bij het bedenken van de naam, ontwerp van logo en huisstijl.

Website
www.ivg-info.nl

Expertise
Branding, Web Design,
Print, Film

Website en content

Ontwikkeling webnavigatie, advies en inrichting content en webdesign met WordPress cms.

Campagne introductie IVG

Introductiecampagne met veel video. Nadruk op social media. Targeting diverse leeftijdsgroepen op social media. Resultaat: landelijke bekendheid binnen enkele maanden.

Website

Ontwikkeling webnavigatie en webdesign. Een website met een eigen smoel en karakter zeker ook door kleurgebruik in de fotografie.

Rinske van de Barg
Communicatie & regulatory affairs

Over de samenwerking met Reach

Reach verzorgt de communicatie uitingen van NPN nu al een hele poos en we blijven enthousiast over hun werk. Aan een, soms nog vaag, idee van onze kant weten ze vaak de juiste draai te geven, waaruit mooie projecten zijn ontstaan. Zo hebben we samen het concept van de James Lind prijs compleet uitgewerkt en heeft Reach de logo’s van zowel NPN als het IVG ontworpen. Beeldmerken waar we nog jaren mee vooruit kunnen. Ook voor mooi opgemaakt drukwerk ben je bij Reach aan het juiste adres. Al met al een heel fijn bureau, waar wij nog lang mee blijven samenwerken.

Dat smaakt naar meer