Mooi Vastgelegd

voor bedrijven die hun bedrijfsverhaal willen vastleggen in een jubileumboek

MooiVastgelegd is ontwikkeld door Reach Brand Storytellers en tekstschrijver Hennie van de Kar. Met als doel mooie bedrijfsverhalen voor ‘altijd’ vast te leggen.

‘Wat zou het mooi zijn, als we ons bedrijfsverhaal gaan vastleggen.’

Mooi Vastgelegd

Het wordt regelmatig geopperd. En dan blijft het erbij. Omdat het aan tijd ontbreekt. Zo ontzettend jammer. Want het verhaal van je bedrijf is veel meer dan een inkijk in het verleden. Het is dankzij de eigen identiteit -het dna van je bedrijf- een verhaal dat richting geeft aan de toekomst.

Jubileumboek
Woonstichting Etten-Leur

 

Breda Jazz festival
40 jaar Jazz Festival in Breda

Onder de indruk van jou
Portretten van mensen met lymfoedeem en lipoedeem

Wij maken jouw jubileumboek

Wij, dat zijn Douwe Soepboer, (tekstschrijver en partner binnen Reach) en Hennie van de Kar (eigen tekstbureau). Wij hebben een passie voor mensen, bedrijven en verhalen. Tijdens een borrel op het terras bedachten we MooiVastgelegd als platform voor het maken van jubileumboeken voor bedrijven.

Als tekstschrijvers zijn we getraind in het samenwerken binnen een copyteam. Elk met onze eigen kwaliteiten als het gaat over het vertellen van verhalen. Douwe is altijd op zoek naar de rode draad, het dna en de toegevoegde waarde. Hennie focust zich vooral op de mens en in relatie met de organisatie. Onze samenwerking maakt het eindresultaat beter.

Met jou?

Wil je meer weten hoe wij onze passie en ervaring inzetten voor jouw/jullie verhaal. Stuur dan een mail naar Douwe.